Home Page Articles User Guides News Letter  



Author Topic: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset  (Read 2589 times)

Offline tlampman

  • New Member
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« on: June 22, 2012, 11:43:10 AM »
Hello,

We have 8568, 5330 and 5360 handsets and would like to have multiple voicemail notification buttons on certain phones.

We have personal voicemail for each user, as well as several group and callcenter voicemails. We would ideally like both the personal and the group/callcenter voicemails to show on certain handsets. We have been told this is not possible, but wanted to confirm this before we went another route.

Any ideas or suggestions are welcome.

Thanks,

Tim


Offline august

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 185
  • Country: ca
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #1 on: June 22, 2012, 12:57:35 PM »
Yes you can, you just have to add a key (message waiting indicator) with the mailbox number that you want.

Offline bluewhite4

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1026
  • Country: us
  • Karma: +20/-0
    • View Profile
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #2 on: June 22, 2012, 03:14:50 PM »
Actually no, this is not natively possible on the 5000. There are no MWI keys.

There is another post on here that makes mention of a third-party way via software from Xarios to do this.

See thread: http://mitelforums.com/forum/index.php/topic,2456.msg9444.html#msg9444

Offline august

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 185
  • Country: ca
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #3 on: June 22, 2012, 04:41:17 PM »
Sorry, I was thinking about 3300!!!

Offline tlampman

  • New Member
  • *
  • Posts: 3
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #4 on: June 25, 2012, 11:23:54 AM »
Thanks for the responses, seems ridiculous the 5000 can't do simple things such as this natively.

Offline acejavelin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2644
  • Country: us
  • Karma: +62/-0
  • High-tech, heavy metal redneck!
    • View Profile
    • Like what I do and wanna help out? Send me a donation!
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #5 on: June 25, 2012, 12:39:13 PM »
Remember that you can set any number of mailboxes to light the message waiting light of a single set. Pressing the MSG button will tell you which mailbox they were left in, and in newer softwares (5.0+, maybe 4.x as well) even if you listen to all messages in one mailbox, the light will stay lite until all messages are cleared.

Offline Curtis-at-Travis

  • Contributer
  • *
  • Posts: 29
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #6 on: July 13, 2012, 02:08:30 PM »
"Thanks for the responses, seems ridiculous the 5000 can't do simple things such as this natively."

That's funny, I say the same thing about the 3300.  "Remote phones have to connect using the MAS."  Really?

Offline acejavelin

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2644
  • Country: us
  • Karma: +62/-0
  • High-tech, heavy metal redneck!
    • View Profile
    • Like what I do and wanna help out? Send me a donation!
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #7 on: July 13, 2012, 02:23:40 PM »
"Thanks for the responses, seems ridiculous the 5000 can't do simple things such as this natively."

That's funny, I say the same thing about the 3300.  "Remote phones have to connect using the MAS."  Really?
No, not really, but that is the only supported configuration...

Offline mav

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 60
  • Country: england
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 2+ voicemail buttons/notifications on a single handset
« Reply #8 on: July 13, 2012, 03:14:21 PM »
"Thanks for the responses, seems ridiculous the 5000 can't do simple things such as this natively."

eg, Record a Call on internal calls, Multiple Auto Attnedants, Route calls by time of day, day of week or date, licensing that actually makes sense, Dynamic Extension Express, Position in Q etc etc etc......

Oh hang on a minute, the 5000 does do all of this natively. Now let me think......does the 3300?????? 


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9