Home Page Articles User Guides News Letter  



Author Topic: change plid number  (Read 3947 times)

Offline doctora

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
change plid number
« on: August 24, 2010, 09:19:44 AM »
I have a 3300 running release 4.1 SP1.  Is there a way to change the plid number of an analog station to another analog plid without deleting it and rebuilding it?

Thanks
Mark


Offline wobbly_head_bob

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 56
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: change plid number
« Reply #1 on: August 25, 2010, 08:55:26 AM »
You could always try this:

If you want ext 1234 ONS PLID 2-1-1-2 to actually be moved to ONS PLID 3-1-1-6 for example, create a temporary extension on 3-1-1-6 like 91234.  So now you have 1234 on 2-1-1-2 and 91234 on 3-1-1-6.  Go to maintenance and type the following command:

MOVE SWAP EXTENSION 1234 with 91234

Once the operation completes, 1234 will be on 3-1-1-6 and 91234 will reside on 2-1-1-2...simply delete 91234.  Hope this helps.
« Last Edit: August 25, 2010, 09:32:18 AM by wobbly_head_bob »

Offline Chakara

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 607
  • Karma: +2/-0
    • View Profile
    • Kyle Petree
Re: change plid number
« Reply #2 on: August 26, 2010, 10:13:54 PM »
Sweet - neat solution Bob....

-Chak

Offline doctora

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 67
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: change plid number
« Reply #3 on: August 26, 2010, 10:52:12 PM »
Thanks I will give it a try.

Offline bobcheese

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: change plid number
« Reply #4 on: August 27, 2010, 06:50:40 AM »
works for DNI sets too but they have to be same phone type. Also if you do this in a hotel and the COS is set for a bedroom (or in guestroom assignment on newer software) you cant do this you have to change COS and then do the command then change COS back


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9