Home Page Articles User Guides News Letter  



Author Topic: Loudspeaker paging  (Read 6082 times)

Offline vorlander

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Loudspeaker paging
« on: July 05, 2008, 09:31:25 AM »
Hi, can anyone help me in loudspeaker configuration on the 3300?
I have follow the instruction in the help, but when i insert the FAC for the paging, on the display's phone appear: NOT ALLOWED.

I already verify that the option "access to all zone" is enabled on the telephone's COS.

Can you help me?

Thank you


Offline Mitel100

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 260
  • Country: gb
  • Karma: +6/-0
    • View Profile
Re: Loudspeaker paging
« Reply #1 on: July 05, 2008, 03:17:53 PM »
Also in your Class of Service that you have the following enabled on your phone:

Group Page - Allow

On the receiving phone:

Group Page - Accept

This should work

Offline ralph

  • Mitel Forums Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5297
  • Country: us
  • Karma: +453/-0
  • Published Author: http://amzn.to/2dcYSY5
    • View Profile
Re: Loudspeaker paging
« Reply #2 on: July 07, 2008, 09:58:07 AM »
I know this is silly but if I don't mention it I may regret it later:

Be sure you're not trying to page using the speaker phone.  You'll get the same error.

Ralph

Offline vorlander

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Loudspeaker paging
« Reply #3 on: July 07, 2008, 03:33:09 PM »
no, i'm not using the phone.
I want to use a paging unit connected to the "pager" port on rear of the cx.

Offline ralph

  • Mitel Forums Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5297
  • Country: us
  • Karma: +453/-0
  • Published Author: http://amzn.to/2dcYSY5
    • View Profile
Re: Loudspeaker paging
« Reply #4 on: July 07, 2008, 04:30:29 PM »
no, i'm not using the phone.
I meant that when you page, be sure to pick up the handset.  Otherwise you will get the same error.

Ralph

Offline v2win

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 599
  • Country: us
  • Karma: +9/-0
    • View Profile
Re: Loudspeaker paging
« Reply #5 on: July 08, 2008, 01:12:28 PM »
How did you build the paging zones?

Try building it as zone 0 and see what that does.

Offline vorlander

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 30
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: Loudspeaker paging
« Reply #6 on: August 18, 2008, 06:27:14 AM »
Excuse me for the late...

The problem was that the FAC for Loudspeaker Paging doesn't work  with handsfree...


thank you to all


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9