Home Page Articles User Guides News Letter  



Author Topic: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel  (Read 6583 times)

Offline ks.tang

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« on: August 09, 2011, 09:38:25 PM »
How to set 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel?


Offline brantn

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 270
  • Karma: +6/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #1 on: August 10, 2011, 11:42:09 AM »
I dont recall seeing that in a display before is that all it says blinking cursor anything of the sort.

Offline bobcheese

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 435
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #2 on: August 10, 2011, 03:59:22 PM »
Hi, I have seen this and I asked one of our other techs and he said 'its a cos option' but nothing more than that. I will see what more info I can get from him. For reference the second line of the display shows #<ext number>

Offline Mitel100

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Posts: 260
  • Country: gb
  • Karma: +6/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #3 on: August 10, 2011, 05:35:15 PM »
As far as I know the extension number will only display on the 5312 sets as they have no toggle keys. If you set the phone as a hot desk device in the COS it will display the extension

Offline swinstation

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 38
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #4 on: August 15, 2011, 02:21:05 AM »
hi

I am looking for this option did you find its solution?please share your experience.

Offline swinstation

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 38
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #5 on: August 15, 2011, 03:32:55 AM »
I found it enable hotdesk login in class of service ,it takes some moment .

Offline ASCStech

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 48
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #6 on: August 15, 2011, 08:14:54 PM »
tried that and it works fine, probably going to be handy for some of our customers. But does anyone know of a way to get rid of the time and date from the display.
we have a number of extensions that are in different timezones so would like to rmove it and replace with either extension number or nothing at all.

Offline ks.tang

  • New Member
  • *
  • Posts: 2
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #7 on: August 16, 2011, 05:46:05 AM »
Is it workable for the Model 5324?


Offline ralph

  • Mitel Forums Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5297
  • Country: us
  • Karma: +453/-0
  • Published Author: http://amzn.to/2dcYSY5
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #8 on: August 16, 2011, 05:59:53 AM »
does anyone know of a way to get rid of the time and date from the display.

Here's a trick:
In the old days this used to byte us in the butt.
In the (trying to remember the exact form here) Multiline set status message form find a blank line and put something in there that would make sense but still be 'pointless' such as the company name.  or a " " space (not sure if you can do spaces any more) or even a '.'.    Then you can step to the phone a activate the new status message.   Then the phone won't show the date/time.   Down side is that when any one calls the phone it will show the status message too.

I think time zones will be a Rel 5.0 item.

Ralph

Offline swinstation

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 38
  • Karma: +3/-0
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #9 on: August 16, 2011, 06:10:06 AM »
hi please give us more details about this option .
please describe it more simple  , English is not some peoples mother language. :-)))) please

Offline ralph

  • Mitel Forums Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 5297
  • Country: us
  • Karma: +453/-0
  • Published Author: http://amzn.to/2dcYSY5
    • View Profile
Re: 5314/5324 phone show "extension number" in the display panel
« Reply #10 on: August 16, 2011, 07:53:52 AM »
Quote
English is not some peoples mother language.
Mine Neither - My 1st language is Hillbilly.   ;D

I went to my office and tried this out.
The form in the 3300 is "Multiline Advisory Messages".  You can find it under "View Alphabetically" drop down box.
Find a blank line and edit the member.
Spaces in the line won't work so I put a '.' there.
Once you save it then you can go to a phone and hit the blue super key.
Say 'no' until you see "Advisory Messages" and say yes.
Then hit the "Next" button until you see the '.' then hit the "TurnOn" button.

Thats it.

Ralph



 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9