Home Page Articles User Guides News Letter Store



Author Topic: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300  (Read 3762 times)

Offline small_eyes

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« on: November 18, 2012, 10:28:02 PM »
Hi,

did anyone know How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300

Thanks


Offline martyn

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 564
  • Country: au
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #1 on: November 18, 2012, 10:41:06 PM »
If you check out the thread from a couple of days ago you will see a guide that someone has posted for the 7000, you should be able to follow that pretty much.

Offline small_eyes

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #2 on: November 19, 2012, 03:53:42 AM »
Thanks. i not sure if it was the same before.

Offline ralph

  • Mitel Forums Admin
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 3914
  • Country: us
  • Karma: +169/-0
  • LinkedIn: http://tinyurl.com/msw3guy
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #3 on: November 19, 2012, 05:53:46 AM »

Offline martyn

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 564
  • Country: au
  • Karma: +5/-0
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #4 on: November 19, 2012, 05:14:50 PM »
Yeah for the most part the Polycom IP units are the same for configuration, it's just the features that differ between models.

Offline small_eyes

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #5 on: November 19, 2012, 08:26:39 PM »
Hi,

Our environment assign VLAN 3 to voice network, within Polycom conference phone, is it unable to assign specific VLAN to it? or i need to config the switch port?

Offline small_eyes

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #6 on: November 19, 2012, 08:53:54 PM »
Found it..thanks..

Offline small_eyes

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #7 on: November 22, 2012, 10:09:04 PM »
Hi All,

I have an issue that one of our polycom able to do the conference call , but others four unable to do the conference call. i have no idea why thats happened..any idea? the others four polycom IP 6000 was unable to dial the external call.

Offline small_eyes

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 69
  • Karma: +0/-0
    • View Profile
Re: How to Setup a Polycom soundstation IP 6000 with a Mitel 3300
« Reply #8 on: November 23, 2012, 12:35:30 AM »
Sorry i mean the others four only able to make the single internal or external call..but cant conference...


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8